Hofverberg

Hofverberg

Tucson, Arizona

This blog covers my 2007-2008 exchange year at University of Arizona. Hopefully I will be able to provide you with pictures, facts, stories and one or two smiles!

Enjoy!

Sista gången vi vände hem till Tucson

UtlandsstudierPosted by Hofverberg Sat, April 26, 2008 15:50:33

Idag kom vi tillbaka från vår sista trip innan vi lämnar Tucson för gott.
Fredagen spenderade vi i Santa Fe, New Mexico. Bill Richardssons stat:)
Santa Fe, huvudstaden i NM är den äldsta "stats-huvudstaden" i hela USA och var riktigt mysig. Staden kändes som en mexikansk tolkning av en liten europeisk stad. Vi inhandlade cowboyboots och "avnjöt" (nja) mexikansk mat. (Choevos Rancheros var nog inte min grej). Kvällen slutade med en fruktansvärt besvikelse, Suns förlust mot Spurs på hemmaplan, det står nu 3-0 till Spurs och Suns kan hälsa hem.

Vi ankom NM 830 lokal tid Fredag och lämnade NM 1030 ocksåp lokal tid.
1030 anlände vi Tucson. Det var den kortaste och effektivaste resan hittils:)

Det var lite nostalgiskt att landa på Tucson för sista gången, att det redan gått 9 månader och två veckor sedan vi anlände är snudd på ofattbart. Tiden har mest stått still känns det som (om den inte faktiskt går bakåt!).

I eftermiddags sålde vi våra vita bokhyllor. Vi har som sagt tidigare sålt soffan men den har vi kvar ända till den femtonde maj:D. Dessutom har vi sålt två lampor. :) kanske ska det gå att avveckla detta hem trots allt:)
Vi hoppas få sålt kaffemaskinen imorgon också. *håll tummarna*

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.