Hofverberg

Hofverberg

Tucson, Arizona

This blog covers my 2007-2008 exchange year at University of Arizona. Hopefully I will be able to provide you with pictures, facts, stories and one or two smiles!

Enjoy!

Dan före doppare-dan

UtlandsstudierPosted by Hofverberg Sun, December 23, 2007 09:38:36

Dan före dan före doppare-dan var min födelsedag.

Dan före doppare-dan är idag. tyvärr det inget dopp i grytan eller ens ngn julskinka i år. Men för den som tycker om sill har jag iaf lyckats få tag på abbas sill från ikea, till det blir det köttbullar, potatis, lingonsylt, tunnbröd, julknäcke, herrgårdsost, västerbottenost, ägg med kaviar, apelsiner, clementiner, pepparkakor, julmust och glögg (de tre sista hade min syster med sig från sverige).

Dessutom ska Gs familj komma hit idag och baka lite lussekatter:)

Så det blir nog lite jul trots allt. Även att shopping och öppettider gör att vi firar jul the american way on december 25th. Men som en av mina professorer härborta säger; "when in rome do like the romans" dvs man får ta seden dit man kommer.

Har tidigare firat två jular utanför sveriges gränser back in 1990 och 1991.
Tror hemlängtan var mindre då. Fick ett underbart julkort från uppsala med slottet i förgrunden. Blir inte riktigt jul i öknen, kallt förvisso men känns snarare som en allhellgonahelg mer än ngt annat. Hoppas absolute christmas kan råda bot på det:) och så lussekatterna förstås!

Ps. fick dessutom en underbar födelsedagshälsning igår:)
När man har gäster och saker att fixa är det lätt att man glömmer vad det är för ngn dag då är det roligt att andra kommer ihåg;)
http://snuttifikation.blogg.se/1198313579_grattis_elin_22_r.html

  • Comments(0)//az.hofverberg.org/#post85