Hofverberg

Hofverberg

Tucson, Arizona

This blog covers my 2007-2008 exchange year at University of Arizona. Hopefully I will be able to provide you with pictures, facts, stories and one or two smiles!

Enjoy!

Aloha

USAPosted by Hofverberg Fri, December 14, 2007 12:47:14

Regn och värme mötte oss när vi anlände sent igår (iaf sent tucson tid).
Väl på hotellet blev det kvällsmat (flygresan tog 6 timmar och det serverade ingen mat whatsoever, vilket gjorde att vi var mer eller mindre utsvultna).

Blog Image

Min kvällsmat som serverades med keso och bananabread. Slår helt klart en pizza från pizza hut;) och när det kommer från mig så säger det en hel del;)

Blog Image

Denna syn mötte oss när vi steg upp klockan 0600 lokal tid, notera att det är 0900 tucson tid varför vi unnade oss en sovmorgon;)

Blog Image

Tummen upp (klockan 935 lokal tid) för hawaii:)

Blog Image Vyn från hotellet och skrivbordet där jag i skrivande stund sitter. Hawaii är underbart, troligen hade ön varit mer underbar om jag inte haft en uppsats kvar att skriva, men ska man skriva en uppsats a 30 sidor som man tröttnat rejält på är inte hawaii helt fel plats att vara på. Det är varmt på balkongen (även när det regnar) och frukten är underbart god. Ser fram emot en vecka med studier, frukt och bad. Sol kan jag nog bara hoppas på. Det är redan mörkt igen.

kram så länge.

ps för er som är intresserade eller oroar sig för mina studier, fear not, uppsatsen ska in sista veckan i december, och ett first draft är redan skrivet och kommenterat... läsa böcker, rättfall och skriva kan jag göra var som helst:)

  • Comments(2)//az.hofverberg.org/#post84