Hofverberg

Hofverberg

Tucson, Arizona

This blog covers my 2007-2008 exchange year at University of Arizona. Hopefully I will be able to provide you with pictures, facts, stories and one or two smiles!

Enjoy!

Intressanta mail från universitetet:)

UtlandsstudierPosted by Hofverberg Mon, October 01, 2007 22:07:26


hemifrån är jag van att få mail ang byte av oppositionstillfälle, seminarietilfälle och en och annan uppdatering av pingpong via studentmailen.
härborta kommer det lite intressantare mail, vad sägs om speed-datingkvällar för graduate singles, bokklubbar, biokvällar och tailgating. Allt i skolans regi.
Nu har jag inte tagit tillfället i akt att gå på ngt mer än tailgatingen, men det är ett intressant fenomen som indikerar att amerikanarna vill ngt mer än att endast utbilda oss i juridik, de vill utbilda oss i att leva.

annat roligt man får mail om är lektioner i att söka efter i olika juridiska webb-baserade databaser, dessa lektioner ger sedan poäng på westlawkontot eller lexiskontot som kan bytas ut mot ipods etc (krävs rätt många poäng) men fenomenet är fortfarande rätt roande.

inte att förglömma är alla gratisluncher (med pizza) där olika föreningar, professorer, gästföreläsare etc håller föreläsning och man äter lunch. inte helt fel.


  • Comments(0)//az.hofverberg.org/#post32