Hofverberg

Hofverberg

Tucson, Arizona

This blog covers my 2007-2008 exchange year at University of Arizona. Hopefully I will be able to provide you with pictures, facts, stories and one or two smiles!

Enjoy!

Ett lila paket med guld änglar:)

ArizonaPosted by Hofverberg Mon, October 01, 2007 17:17:14

Efter att ha gått hem i regnet, barfota pga vägarna blir översvämmade och vattnet när en halvägs upp på vaden, fann jag i postfacket en liten lapp där jag ombads kontakta officet asap för att hämta ett litet paket:)

denna gång var paketet till MIG varför jag kunde slita upp det på direkten:)
För att till min stora glädje finna ett lila paket med guld änglar på innehållandes lakrits, dumleklubbor, h&m-katalogen och en pocketbok. lakritsen är till mig, dumleklubborna till gustav:) Mums!!! vet inte vem som ska läsa pocketboken, får fråga mamma imorgon:)
har redan tittat igenom H&M-katalogen och ska se om jag kan be syrran skicka lite kläder. Sjukt nog håller H&M en mkt bra prisklass internationellt, trots den sjunkande dollarn, varför det fortfarande vore fördelaktigt att köpa via henne:) (om man räknar bort frakten dvs)

Med en första "höstdag" härborta längtar man hem lite, jag älskar hösten, färgerna, skiftningarna, stämningen. Härborta är det sol eller ösregn *skratt* inte mkt till årstidsskiftningar iaf.

hemlängtan sporras lite extra av att vi hade en research luncheon idag då de andra LLMarna fick tips till deras thesis, dessa tips kan jag givetvis applicera till mitt egna examensarbete vad det lider. Med inspiration så jag nästan spricker inser jag dock att jag snällt får vänta till nästa termin, då examensarbetet inte skall skrivas innan ht08 är mina chanser små att få tag på en handledare redan nu:P men det betyder inte att jag inte ska försöka och söka material kan man ju alltid göra......

men för att orka göra det är det bäst jag sätter mig och äter middag nu:)

Tack för paketet mamma!!! det förgyllde min dag:) har redan ätit lite av lakritsen:D

ps. paketet från gustavs pappa häromdagen innehöll post och en DIF-bok, och sist men inte minst, fotbollsmagasinet OFFSIDE, gustav=MKT glad:)

  • Comments(0)//az.hofverberg.org/#post30