Hofverberg

Hofverberg

Tucson, Arizona

This blog covers my 2007-2008 exchange year at University of Arizona. Hopefully I will be able to provide you with pictures, facts, stories and one or two smiles!

Enjoy!

season premiers:)

UtlandsstudierPosted by Hofverberg Fri, September 28, 2007 10:39:27

Hade längtat längtat och längtat efter säsongsstarten av grey's anatomy och ugly betty som aired igår. Men är man inte tillräckligt förberedd kan det bli lite knepigt...

Hade, trodde jag, förberett mig och kollat upp de gamla avsnitten på abc's hemsida, ack vad jag misstog mig. såg tydligen det tredje sista avsnittet, dvs, jag hade missat de sista två avsnitten, dvs bröllopsavsnittet mellan burke och christina och allt vad det innebar, och om jag förstår det hela korrekt, så tycks det vara ett avsnitt att hålla koll på, vet inte om det visats i sverige än så ska vara lite tyst:)

detsamma hände med betty, jag fattade ingenting, iof har jag inte sett mkt betty sen jag kom hit men men.

en lite rolig detalj i betty serien är att hennes älskade H är med hans flickvän, in guess where, TUCSON:) hehe alltid lite roligt när man vet var saker och ting är;)

Ska spendera helgen med att se de två greys anatomy avsnitten som jag tidigare missat och försöka skriva ett office memo till min 603H class.

Dessutom fyllde mariha år igår så ska dit idag och Ximena fyller år på söndag:)
Happy birthday!!!

  • Comments(1)//az.hofverberg.org/#post27