Hofverberg

Hofverberg

Tucson, Arizona

This blog covers my 2007-2008 exchange year at University of Arizona. Hopefully I will be able to provide you with pictures, facts, stories and one or two smiles!

Enjoy!

Bilkrash

ArizonaPosted by Hofverberg Fri, September 28, 2007 10:26:08

Nej, inte vi tack och lov!

men på vägen hem - precis i korsning in på vägen där jag bor- hade två bilar krockat, en grå sedan och en blå ford pickuptruck. den blåa pickuptrucken hade dessutom vält, så den låg belly up mitt på vägen. på vägkanten satt vad som måste varit ägarna till bilarna, helt oskadda.

här fanns inga tecken på ett sydeuropesikt temperament, utan snarast en "hakuna matata" mentalitet.... och polisen cirkulerade i sin bil med dörren vidöppen. inga avspärrningar, ingenting. Jag undrar försiktigt, händer detta varje dag här?
I guess so....

När jag och gustav var på väg till grand canyon hamnade vi i en dryg timmes bilkö, det hade skett en olycka, en pickuptruck med husvagn (mkt stor ingen svensk variant alltså) på släp hade kört av vägen och hängde utför ett stup, husvagnen stod längs vägen. så när vi åker förbi ser vi ett lite äldre par sittandes i två solstolar, ätandes, rena picknicken tydligen......
Lite smått irriterande då vi tyckte att de kanske borde försöka bärga eländet eller ngt så att trafiken skulle kunna passera.... ( det var två filer i samma riktning och husvagnen stod i den ena filen, man hade kunnat tro att det skulle gå lite fortare, men varför göra ngt idag som ngn annan kan göra åt en imorgon, right?)

  • Comments(0)//az.hofverberg.org/#post26