Hofverberg

Hofverberg

Tucson, Arizona

This blog covers my 2007-2008 exchange year at University of Arizona. Hopefully I will be able to provide you with pictures, facts, stories and one or two smiles!

Enjoy!

Presidentvalet har gått vidare...

USAPosted by Hofverberg Thu, August 21, 2008 14:39:14

Det har blivit betydligt mindre politik sedan jag kom tillbaka till Sverige, och än mindre bloggande om detsamma. Det är mkt jag missat att rapportera om; Edwards otrohetsaffär från 2006 kom till ytan, ordföranden för demokraterna i Little Rock, Arkansas blev mördad och den officiella nomineringen på demokraternas konvent i Denver är bara dagar bort. Därför vill jag göra bot och bättring och komma med hyfsat färska nyheter - Obama har bestämt sig för vem som ska bli hans VP! se CNNs hemsida; http://www.cnn.com/2008/POLITICS/08/21/obama.vice.president/index.html

Min då kvalificerade gissning när jag för snart 3 månader sedan lämnade USA var John Edwards eller Bill Richardson. Tydligen har det varit mer snack om Evan Bayh, Joe Biden och Tim Kaine sedan dess. Själv tror jag lite på Richardson fortfarande... Dock bör poängteras att det som talar för honom också talar emot honom. Amerikanerna diskutterade mkt huruvida de var redo för en "african american president" när jag bodde därborta, jag vågar gissa att liknande tongångar kan förväntas kring Richardsons "hispanic" ursprung. Önskar jag följt debatten bättre, men bättre sent än aldrig!

Har spenderat kvällen med att skratta åt McCain och Obama inslag i the daily show med Jon Stewart som sänds i kanal 9. För en liten stund glömde jag att jag faktiskt är i Sverige och att studenterna börjar komma tillbaka till staden. I cant help it, but I really miss Tucson! (och CNN;))

  • Comments(0)//az.hofverberg.org/#post174