Hofverberg

Hofverberg

Tucson, Arizona

This blog covers my 2007-2008 exchange year at University of Arizona. Hopefully I will be able to provide you with pictures, facts, stories and one or two smiles!

Enjoy!

Spears is back (?)

USAPosted by Hofverberg Mon, March 24, 2008 20:21:59

Det är nästintill omöjligt att ge en rättvis bild av USA utan att emellanåt informera om de senaste kändisnyheterna. Som vi alla vet är författarstrejken ÄNTLIGEN över och vissa serier har redan producerat och sänt nya avsnitt.

Ikväll hittade jag ett avsnitt av How I Met Your Mother (en serie jag endast sett i sängen på söndagmorgnar när jag varit sjuk hemma i sverige). I detta nya avsnitt gästspelade Britney Spears som receptionist. Well. Just nu har det lugnat ner sig lite med skriverierna om Spears, fokus har flyttats till gravida lillasyster jamie-lynn spears och andra gravida kändisar såsom Angelina Jolie och Nicole Kidman. På peoples hemsida når nyheter om Spears inte ens top five listan. Efter lite research finner jag dock att hon kanske ska starta en dansstudio. Hmmm.... Ja det får nog räcka med research nu;)

Two and a half men - som också sänder nya avsnitt är inte vad det var, Jake har växt och jag undrar om det inte är ett målbrott på gång.

Väntar förväntansfullt på Grey's Anatomy "premiären" i april.

  • Comments(0)//az.hofverberg.org/#post139