Hofverberg

Hofverberg

Tucson, Arizona

This blog covers my 2007-2008 exchange year at University of Arizona. Hopefully I will be able to provide you with pictures, facts, stories and one or two smiles!

Enjoy!

Som ett brev på posten...

SwedenPosted by Hofverberg Mon, March 03, 2008 11:43:24

Jippieee, "paketet" anlände egentligen i fredags, men det hamnade inne på officet som är stäng lördag och söndag varför vi snällt fick vänta. Jag var oerhört förvånad över att paketet var till MIG och dessutom från SVERIGE.

Visst har det kommit paket förut till mig men oftast har jag då haft en liten föraning. Idag tog det mig completely by surprise.

Väl öppnat fann jag LAKRITS; Blog Image

och vad som visade sig vara till gustav; Dumlekolor.

Nu fanns det såklart oro inför badsäsongen 2008 (för såväl mig som gustav)
Kort och gott, that ship has already sailed. Att hålla vikten i USA är omöjligt.

Speaking of vikt konstateras det att det nästan ett kilo tunga paketet faktiskt klassificerades som brev och att ngn innehållsdeklaration inte behövde skickas med. Helt otroligt. Härborta i USA skickade jag ett A4brev till sverige med ett enda ark i och fick på heder och samvete lova att det endast innehöll documents genom att fylla i en liten deklaration. Naturligen kommer paket fortare hit än hem då tidsskillnaden jobbar i vår favör och dessutom delar de ut paket på lördagar :)

Nej nu återstår bara att tacka B1 och B2:) TUSEN TACK!!!!!!!!!
Det jag verkligen saknat härborta är just lakrits. Nu gäller det bara att visa lite disciplin och karaktär och inte äta upp allt på en gång. Fast samtidigt är det ju inte långt kvar heller.... En kort stund funderade jag på att bjuda LLMarna och amerikanerna på lite lakrits men efter hur djungelvrålslakritsen välkomnades förra terminen tror jag bestämt att jag behåller denna skatt för mig själv:)

  • Comments(0)//az.hofverberg.org/#post131