Hofverberg

Hofverberg

Tucson, Arizona

This blog covers my 2007-2008 exchange year at University of Arizona. Hopefully I will be able to provide you with pictures, facts, stories and one or two smiles!

Enjoy!

Living History - Hillary och jag

ArizonaPosted by Hofverberg Sat, February 02, 2008 19:59:21

Blog ImageDet vart en lång dag idag, längre än vad som var planerat när vi promenerade för frukost på en favoritoas längs University Boulevard, följt av ett beök på U of A bookstore och clinique disken. Där på andra sidan disken hände ngt som kom att omformulera hela dagsplaneringen; HILLARY is coming to campus. Ingen visste, när, var eller hur, men hon skulle komma IDAG. Jag betalade snabbt för att skynda mig till själva foodcourtet, det skulle stå ngt på bildskärmarna. No luck. Genombrottet kom när vi gick ut på Campus Walk, en mediabil med egen sattelitsändare stod utanför Bear Down Gym! Vi stegade försiktigt fram och mkt riktigt klockan 1600 skulle de börja släppa in. Det köades redan flitigt varför vi klockan 1320 stälde oss längst bak i kön med 150-200 pers framför oss.
Som vanligt med amerikanerna blev det blandade bud om man fick ha handväska eller inte, varför vi tog det säkra för det osäkera och gjorde oss av med den. Boken jag hade velat hämta var det heller ingen ide att hämta påstods det, böcker var inte tillåtna. Således var jag endast utrustad med körkort, mobil(er) och kamera. Efter att ha lånat en tjuga av grabben G (min plånbok försvann tillsammans med handväskan) införskaffades den enda Hillarytröja som såldes:

Blog Image

Ngn lunch var det aldrig tal om. Gustav hämtade gatorades medan jag vaktade vår plats i kön. klockan 1630 var vi inne;

Blog Image

Klockan 1800 anlände Hillary och 1900 togs följande foton;

Blog Image

Jag och Hillary :D

Blog Image

Chelsea Clinton och jag, hon är helt klart Hillary Clintons ess i ärmen.
När Hillary konstaterade att publiken behövde vatten, var det Chelsea som (när ingen tycktes ta tag i saken) tog saken i egna händer och tog sin morsas (oöppnade) vattenflaska och levererade den där det behövdes. Dessutom har hon mkt bra klädsmak!! I would kill for her jeans!

När Hillary är lite kall och distanserad är Chelsea varm och vänlig, Hillary kan inte vara så hemsk som republikanerna menar, för som ordspråket lyder;
man får de barn man förtjänar. ;)

ps. Skrev ett långt inlägg igår om min professor Sandra Day O'Connor som tyvärr försvann när jag försökte publicera det. Ber om ursäkt men ikväll trumfar kvinnan som kan bli USAs: första kvinnliga president den första kvinnliga US Supreme Court Justicen

  • Comments(1)//az.hofverberg.org/#post112